torsdag den 20. oktober 2011

Aarhus i oktober





 Jeg så også regnbuegangen der gav en fornemmelse af varme, sol og sommer- selv en kold dag i oktober.




Min dag startede med et kig ud af min ene øjenkrog hjemme hos Mathilde. Ved siden af hende havde jeg sovet på en madras i en sovepose, og dagen før havde været herlig. Jeg elsker at vågne om morgenen med en følelse af, at livet bare byder på så mange skønne stunder. Det her havde været én af dem.
Sammen spiste vi morgenmad og kl. 10 blev jeg samlet op af min mor, og vi kørte straks i retning af Aarhus. Jeg havde min røde rose i en knold i håret, og mine nye blå spadser-adidas på, som jeg skulle vandre rundt i byen med hele dagen.Vi havde lidt knas med at finde vej, men det lykkedes og de næste 2 timer brugte vi på at gå på Aros. Og ih hvor det var en kæmpe oplevelse. Vi så bl.a. "Boy" og var endda oppe og gå i regnbuen. Jeg havde en diskution med mig selv om, hvovidt man kan kalde en ballon, en mast paraply eller et ekstremt pornografisk billed for kunst. Sammen med min mor, blev vi enige om at kunst er selve idéen og den dybere mening i objektet. Sort snak... Efterfølgene gik vi tur på strøget i Aarhus, som startede med at vi fik sushi! På strøget fik vi shoppet en smule, købt gaver, taget billeder, spist kage og drukket latte, snakket, snakket, snakket og nyt hinandens selskab af mor og datter. I øvrigt havde jeg i forvejen lavet noget "research" af Aarhus's butikker, shoppegader og seværdigheder, og fandt en adresse på den sejeste 2nd hand butik "Dengang". Den ligger på Graven 26 inde i en lille smøge og har alt det lækreste beklædning. Kan varmt anbefales. Efter at have gået vores fødder flade, snakket o.s.v var vi godt trætte og kørte hjem ved 7-tiden.
Nu sidder jeg så her på min værelse, med kolde fødder og computeren i skødet. Jeg tænker tilbage på en dejlig ferie som endnu ikke er slut. Om lidt vil jeg tænde starinlys og se noget dumt i fjernsynet, fordi der også skal være plads til sådanne stunder.

Smil, knus, kram, kys, grin, tanker og kolde fusser fra Bella
(Skal nok prøve at fikse den mørke plet der gentager sig på de fleste billeder)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar